Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

travelling
No Photos 8th Dec 2017
Kenget e fundit shqip

Hitet Shqip 2018 - Muzik Shqip 2018shqip muzik 2018 hitetNga Albana ne Youtube qe jeton dhe vepron ne Berlin ne Gjermani dhe eshte nje kengetare fillestare ne fushen e muzikes ka ne kanalin e saj ne Youtube playlistat qe Albana i miremban me shume pasion dhe dashuri qe ka ne zemer muzik shqip per vitin 2018 si dhe njeashtu hitet shqip 2018 qe ka ndermed ti publikoje ne 2018 ashtu njejt mrekullueshem sikur qe kishte realizuar ato te vitit qe se shpejti do te mbaroje.

Next: Custom Closets
Previous: live tv135 Words | This page has been read 3 timesView Printable Version