Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

an abney and associates
No Photos 14th Feb 2013
An Abney And Associates Internet Technology Blog - Internet criminaliteit vaker aangezien de technol

Baltimore County politiedetective David Donnelly vergeleken het Internet met een zwart gat: expansieve en nooit eindigende.

Als zodanig, probeert op te lossen van Internet-gerelateerde misdaden — variërend van het stelen van persoonlijke gegevens aan cyberpesten — moeilijk kan zijn te dichtbij onmogelijk. Zelfs de gevallen die de politie kan oplossen vertegenwoordigen slechts een klein deel van de misdaden die zich op een dagelijkse basis voordoen.

"Mensen die Internet-gerelateerde misdaden begaan zijn erg ongrijpbaar," zei Donnelly, die werkt voor de county politie financiële/cyber-crime unit. "Ze kunnen werken van overal in de wereld en kunnen zo snel als ze verschijnen verdwijnen."

Beveiligen van privacy van Internet en de bestrijding van cyber-misdaden is een belangrijke initiatief van Maryland procureur-generaal Douglas F. Gansler. Als onderdeel van dat initiatief, Gansler onlangs aangekondigd de vorming van zijn kantoor nieuwe Internet Privacy eenheid.

De eenheid zal toezicht houden op ondernemingen om ervoor te zorgen dat zij in overeenstemming met staat en federale consumentenbeschermingswetgeving, met inbegrip van de Children's Online Privacy Protection Act, die in de meeste gevallen bedrijven beperkt van het verzamelen van persoonlijke gegevens van kinderen jonger dan 13 jaar.

Bovendien, zal de eenheid werkt samen met bedrijven om te onderzoeken hun privacybeleid en onderwijs en outreach aan hen en aan consumenten om hen online privacy uitdagingen te helpen.

"De technologie vandaag is lichtjaren vooruit van de wet in veel gevallen als het gaat om privacy van Internet," zei Gansler. "Mijn doel met deze eenheid is om te controleren of degenen die gebruik maken van het Internet veilig tegen alle soorten roofdieren zijn, en zijn wij in staat om te beantwoorden aan de bekommernissen beleid als incidenten zich voordoen."

Op de stijging
Incidenten met online misdrijven zijn geworden meer en meer overwegend in Maryland, zei Gansler.

Maryland gerangschikt zevende op nationaal niveau in 2011 in gerapporteerde Internet misdaden op een per capita basis of 109 incidenten per 100.000 mensen, volgens de FBI Internet Crime Complaint Center. Dit leidde tot 8 miljoen dollar verliezen aan Marylanders dat jaar, volgens het rapport van de FBI.

Donnelly zei dat veel van deze Internet oplichting betrekking hebben op personen gevestigd in Oost-Europa of Afrikaanse landen preying op senioren en andere kwetsbare personen die niet over een goed begrip van technologie. In sommige gevallen, de politie kan werken met banken om te waarschuwen van slachtoffers van een mogelijke zwendel, maar in veel gevallen is het te laat.

Hij noemde een recent voorbeeld van senioren bedrading geld overzee na wordt verteld dat hun kleinkinderen werden gearresteerd. De slachtoffers voldaan snel zonder eerst dubbele controle van de verblijfplaats van hun familieleden.

"In veel van deze gevallen, is de relatieve echt overzee, maar het slachtoffer maakt niet zelfs een snelle oproep om te bevestigen hun relatieve verblijfplaats," zei Donnelly.

Online privacy advocates hebben app-geprezen onderweg door Gansler, zelfs als zij toegeven dat de aanpak van de kwestie van online misdrijven is een zware strijd. Barbi Hyman, CHANA: Counseling, zei hulplijn & steun netwerk voor vrouwen misbruikt curriculum jeugdcoördinator, het uitgebreide gebruik van smartphones, tabletten en laptops heeft het steeds gemakkelijker om een bullebak cyber gemaakt.

Volgens DoSomething.org, hebben bijna 43 procent van de kinderen al gepest online. Bovendien, meer dan 80 procent van de tieners gebruiken een mobiele telefoon regelmatig, waardoor het de meest voorkomende medium voor cyberpesten. Bovendien, 81 procent van de jonge mensen geloven dat het is gemakkelijker om weg te komen met cyber pesten dat pesten iemand in persoon.

"Het gebruikt te zijn dat misbruik begon op 9 in de ochtend en op 3 in de middag eindigde," zei Hyman. "Iemand zou u spullen in de locker, maar op 3 u zou worden verhuurd en naar huis kan gaan en veilig. Dat is niet meer het geval. Op alle momenten van de dag bent u totaal kwetsbaar voor alle soorten berichten. In 2013 is een mobiele telefoon de belangrijkste locatie voor negatieve berichten. "

CHANA adjunct-directeur Naomi Taffet zei dat outreach in de afgelopen jaren is gegaan een lange weg naar het verminderen van de incidenten van minderjarigen en jonge volwassenen het geven van persoonlijke informatie online.

Op dezelfde tijd, de incidenten van cyberpesten en cyber stalking tegen slachtoffers die de dader weten geworden vaker, Taffet zei, toevoegend dat één op de zes vrouwen en één in 19 mannen in hun leven zal worden gestalkt.

"Als het gaat om cyberpesten, het kan worden moeilijk omdat in veel gevallen we omgaan met voormalige partners of vrienden die uw sofi-nummer weten, geboortedatum, waar je ging naar school, uw werk plannen, enz.," zei Taffet. "Dit was iemand die je hield en u bent dan gevangen off guard omdat u niet denken dat ze zou uw eigen informatie tegen je gebruiken."

Moeilijk te bewijzen
Waardoor zaken moeilijker is dubbelzinnig wetten als het gaat om bewijzen cyber stalking en pesten, CHANA juridische advocaat Cynthia Ohana zei.

"Er zijn gevallen waarin iemand contact op met een slachtoffer familie, vriend of kennis via Facebook en probeert te krijgen [hem of haar] te laten vallen van een lading in een dreigende geval," zei Ohana. "Het slachtoffer begrijpt de dreiging, maar juridisch er is genoeg er niet voor

Next: Abney Associates Internet Security909 Words | This page has been read 140 timesView Printable Version