Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 7th Jul 2006
Alweer 1? Ja, alweer 1!

Ben ik weer. Ff kort beriggie. Vandaag de groep uitgezwaaid rond 10en op het vliegveld van Padang. Patries en ik kregen allebei een kaart met persoonlijke boodschap van een familie en dikke zoenen van iedereen. De uitspraak van Irene (die dus ook naar Jakarta ging) was dat ze het gevoel had dat wij van haar en de rest van de groep werden geamputeerd. Lief, he? Maar goed, Patries en ik zijn met taxi naar Padang-city gereden waar we eerst even aan zee hebben gezeten en vervolgens het restaurant van een hotel zijn ingedoken waar we de hele dag best wel hard hebben zitten werken. Veel Jeruk (sinaasappel eigenlijk, in dit geval sin.sap) gedronken en soto ajam (zeer speciale soort van kippensoep, he Hannah?) gegeten. Rond 4 en weer naar vliegveld en guess what? Ja hoor: vertraging. Maar gelukkig maar 3 kwartiertjes! En nu zijn we in Medan. We gaan echt morgen naar de Orang Oetan's in Bukit Lawang. Ik wilde natuurlijk niet het risico lopen dat ik niet in 1 dag op en neer zou kunnen (omdat ik zondagmorgen mijn groep mag ontvangen op het vliegveld hier in Medan) dus heb wel even getwijfeld.... Maar Patries weet zeker dat we terug komen op tijd en anders zorgt ze daar gewoon voor (hihihi)! Gaat helemaal goedkomen!
Heb er vandaag zowaar aan gedacht het kabeltje van mijn digi-toestel mee te nemen naar de warung telecom waar we nu zitten maar helaas: geen usb-poort te bekennen.... Het zou maar zo kunnen zijn dat jullie dus helemaal geen foto's te zien krijgen!
Ik zit nu een half uur te internetten en de financiele score luidt: RP 1.600, zeg maar 0,14 euro!!! Is niet overal zo goedkoop hoor, maar dit vind ik wel grappig om te vertellen. Stop er weer mee. Wordt uiteraard vervolgd!!!

Next: Eerste dag EN orang oetans
Previous: Selamat Malam355 Words | This page has been read 195 timesView Printable Version