Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 28th Jul 2006
Laatste dag op Bali

Voorlopig laatste dag op Bali. Zitten nu in Ubud wat van oorsprong een kunstenaarsdorp is. Vanmorgen met een leuk stel naar Mas geweest, wat een houtsnijwerkdorp in de buurt van Ubud is. Leuke ervaring in een winkeltje gehad, familiebedrijfje, erg blij dat wij er waren. Het stel heeft twee erg mooie, niet gelakte snijwerken gekocht. Was echt heel leuk. Vanochtend eerst nog een probleem opgelost in het hotel.... waarvan ik me afvraag of het def. is opgelost, hahaha! Kom ik vanavond wel achter! Ik heb m'n best gedaan en voor een oplossing gezorgd. Verdere problemen, in dit specifieke geval, moeten door de betreffende mensen zelf worden opgelost. En soms gebeurd dat ook: toen ik vanmiddag terugkwam uit Mas bleek 1 familie zelf een ander hotel te hebben gezocht en geboekt voor de laatste 2 nachten. Niet tevreden over de kamers m.n. i.v.m. vochtigheid, niet werkende airco, echt super aftandse badkuip, thee in de thermosfles i.p.v. het gebruikelijke gekookte water (en daar sta je dan met je mond vol tandpasta), een zieke zoon en moe. Heel begrijpelijk natuurlijk maar wel vervelend. Gelukkig zeiden ze onmiddellijk dat het echt niet aan mij ligt en ik het me ook niet moet aantrekken. Doe ik dan ook niet; ben allang blij dat ze zelf voor een oplossing hebben gezorgd!
Vanavond is er een afscheidsdiner voor mij georganiseerd. Leuk, he? Morgenochtend om half 11 vertrek ik nl. naar het vliegveld van Denpassar om via Jakarta naar Medan te vliegen. Overmorgen ontvang ik dan mijn nieuwe groep. Ben reuze benieuwd! Mijn eerste reis zit er nu daadwerkelijk bijna op. Raar he?
Gisteravond lekker gegeten en zitten beppen met Eveline Vos en Jackie (die laatste is de reisleider die dus wel in Pangandaran was met z'n groep toen de tsunami kwam....). Heerlijk ervaringen uitgewisseld over de mensen op kantoor; ervaringen met onze groepen en nog weer wat handige tips opgedaan. Leuk!
Ga zo ff een mailtje sturen naar Djoser en de lokale agent met melding dat die familie heeft omgeboekt naar een ander hotel.
Tot de volgende keer maar weer!!!

Next: Terug op Samosir!
Previous: Bali!404 Words | This page has been read 185 timesView Printable Version