Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 10th Aug 2006
Dat werd weer eens tijd, he?

Zag tot mijn schrik dat de laatste keer dat ik iets hier geschreven heb alweer een week geleden is; toen was ik nog op Sumatra!!! Nu al bijna van Java af... nou ja, nog 3 dagen op Java en dan maar weer eens naar Bali (hihihi, zo voelt het natuurlijk helemaaaaaaal niet, vond het alleen wel leuk om het zo te schrijven). Heb het nog steeds reuze naar m'n zin; groep is allengs ook steeds leuker geworden. 2 Dagen geleden de tussentijdse evaluatie rond laten gaan en alweer (net als bij de vorige groep) allemaal G(oed)tjes, GG-tjes, G+jes en goeoeoeod enzo. Lekker! Het nieuwe deel van de route (i.v.m. de tsunami Pangandaran) is leuk! In Baturaden geweldige excursie gedaan: de jungle in, kleren uit (badkleding aan hoor!) en dan ingesmeerd worden met zwavelmodder en meteen een massage krijgen. Daarna te voet naar een grot waar warm water uit de rotsen komt om af te spoelen. Dan buiten opdrogen met gitaarmuziek (zijn ze hier in Indonesie werkelijk dol op!); kopi tubruk en vers gebakken pisang goreng. Heb eventjes alleen gezeten, genieten van het uitzicht, de zwaluwen, de sfeer en het moment. Wat is het toch mooi! Ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat ik verliefd ben trouwens.... En wel op Sumatra en een aantal van de mensen daar. Niet 1 specifiek iemand, maar gewoon een paar. Wil Djoser vragen of ik volgend jaar weer naar Indonesie (maar dan wel incl. Sumatra) kan. Let's hope so. Maar ja, ws heb ik dat gevoel ook weer als ik straks in Afrika rondreis, mezelf kennende, toch? Ik leer elke dag een paar woordjes Bahasa Indonesia bij. Gaat natuurlijk niet snel omdat ik de hele dag Nederlands spreek met de groep. Maar toch. Vind het errug leuk om kleine gesprekjes te kunnen voeren in het Indonesisch.
Gisteren contact met Cindy gehad. Morgenmiddag ga ik de Van Wameleans en Oti (gids van 3 jaar geleden) zien! Heb daar erg veel zin in. Ben benieuwd hoe het met hen allemaal is; gisteren waren ze erg moe (kwamen van Ambon en zaten inmiddels in Malang, Oost Java, en dat in 1 dag), Uiteraard horen/lezen jullie wel weer hoe het weerzien was.
Tot de volgende keer alweer maar weer!
PS Ben nog steeds zo blij met de beslissing die ik heb genomen waardoor ik nu hier ben en dit doe!
PS2 Eindelijk een foto.... Foto is van 4 weken geleden. Dodi, onze gids in Bukittinggi, heeft een aanloophond (woont eigenlijk ergens anders0 met de wonderschone naam Popeye. Ik ben natuurlijk onmiddellijk verliefd op haar geworden. De laatste keer dat ik in Bukittinggi was had Dodi een verrassing: Popeye had 3 pups gekregen de dag ervoor. Hopelijk zie ik ze de volgende keer!

Next: Foto`s???
Previous: GRAPPIG !!!510 Words | This page has been read 209 timesView Printable Version