Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
26th Aug 2010
Nog wat foto's

't Gaat redelijk goed met de foto's dit keer.... Niet de goden verzoeken, natuurlijk! Wat ik geloof ik nog niet verteld heb, is dat ik van Johannesburg naar Frankfurt businessclass heb gevlogen! Het leek er in Jo'burg even op dat ik misschien helemaal niet mee kon (we moesten opnieuw inchecken, het systeem ging steeds plat en het was qua tijd allemaal errug krap, dus ik kreeg een reserveplek toebedeeld, zijnde de laatste van ons groepje die aan de beurt was om in te checken), maar kon dat dus wel. En hoe! Tsjonge, wat is dat gaaf zeg! Een stoel die in allerlei standen kon, t/m helemaal plat, inclusief onderrugmassage, keuze uit 3 gerechten van elk van de drie gangen, wijn in overvloed, bij het toetje een glaasje port, een toilettasje met oogkleppen (zo'n zorro-masker), oordopjes, sokken, lipbalsem, tandenborstel met -pasta, enz., enz., enz. Gaaf om een keer mee te maken. Heb heerlijk, zij het wat kort, geslapen. Duurde nl. even voordat alle gangen van het diner waren geserveerd, hahaha. 
Inmiddels ook in Italië geweest. Was heel fijn! Grappig, 'k was er meer dan een jaar niet geweest, maar voelt direct weer vertrouwd. Zijn nog bij Frieda en Gert op de wijn geweest en lekker pizza met hen gegeten. Goed om ze te zien. Ook Rob en Erna gelukkig uitgebreid gezien en gesproken. Laatste avond zijn we gaan eten bij Mama Rosa en aansluitend naar de renbaan in San Giorgio alwaar de Gipsy Kings optraden!!! En ook nog 2 1/2 race (met sulky's) gezien. Was reuze leuk! 
'k Heb ondertussen van alle 4 teamleiders bij Delta Lloyd bericht gehad dat ze op dit moment niets voor me te doen hebben. So be it. Trouwens, heb het al eerder geschreven, ik kan m'n tijd wel goed gebruiken zo. Heb het, met name 's avonds, hartstikke druk! Maar da's rijkdom. Ga zo dadelijk de route voor de komende periode invoeren (zodat jullie weten waar ik uithang...), maar kan natuurlijk voor 29 september t/m 24 oktober niet met zekerheid zeggen waar ik ben. Vaststaat dat ik de eerste week een tent (met bedden) heb op de Zambezi Waterfront, met 50% korting! Komt neer op 10 US$ per nacht... Misschien dat ik daarna naar Kasane (Chobe, Botswana) ga, alle kans dat Aldo daar dan is inmiddels. Hij heeft daar een baan gekregen, helemaal fijn voor hem. En Kasane ligt min of meer aan de overkant van de Zambezi vanaf Livingstone gezien. Ik hou jullie in elk geval zo veel mogelijk op de hoogte van wat ik uitspook tijdens de 3 weken dat ik in Afrika blijf zonder groep.Next: Nog meer foto's
Previous: Ooooh, ja: wild wijf


Diary Photos

Namibische kust mét zadeljakhals

Ontbijt bj Dune 45

Stoere mannen zetten mijn tent op

Dennis, Hofni, fam. Van Kouwenhoven, Otis en ik


491 Words | This page has been read 157 timesView Printable Version