Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
7th Nov 2010
Telefoon

Hoi allemaal!
Da's alweer een tijd geleden vrees ik. Heb al vanaf Zambia geen gelegenheid meer gehad te internetten, maar wel vanalles beleefd. Varierend van 2 passagiers die achter waren gebleven in Johannesburg en pas een dag later in Livingstone arriveerden, tot en met een koffer die nog steeds vermist is tot en met mijn afrikaanse mobiel die sinds vanmorgen vermist is (gestolen?). De mobiel zelf is niet zo belangrijk, wel de tel. nr's die op zowel de mobiel zelf als de simcard staan.... Maar goed, 't is niet anders. Een aantal van de nummers valt wel te achterhalen en een goedkoop mobieltje is weer aan te schaffen... De groep (maximale grootte wat wil zeggen 20 personen) is wederom leuk. We hadden wat "gedoe"  met de houseboat in de Okavangodelta, dwz de accommodatie was absoluut niet ok en te klein, maar de mensen in de groep hebben er toch een soort van feestje van weten te maken. Geweldig dus en voor mij zeker heel fijn. Had ook anders kunnen gaan, toch?
De laatste twee weken is er ook van alles op het thuisfront gebeurd. Moeders is nogal snel verhuisd van haar appartement naar een kamer in het verzorgingstehuis. De broers en schoonzussen zijn er erg druk mee geweest en voor mij ligt er vast nog wel een schone taak te wachten voor als ik terug ben qua uitzoeken en opruimen..... Ik heb ook nog een paar foto's ontvangen die ik jullie niet wil onthouden!
Gezien het feit dat ik veeeeeeeeeeeeeeeel emails heb om te lezen en evt. te beantwoorden hou ik het kort dit keer.Next: Kaapstad
Previous: Alweer foto's (waarvan ik niet weet of ze direkt zichtbaar worden op getjealous....)


Diary Photos

Met himba en herero dame

Geeeeeen idee waar dit was...

Blijft genieten in de mokoro in de Okavangodelta!

Water bij School onder de Boom

Barry en ek


336 Words | This page has been read 195 timesView Printable Version