Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 13th Nov 2010
Kaapstad

Vanmiddag vroeg aangekomen in Kaapstad. Het leek eerst nogal bewolkt maar gelukkig is het inmiddels lekker zonnig. Op 1 na is de hele groep de Tafelberg op, gelukje dat het weer zo is opgeklaard. Ik bevind me weer eens in de Victoria en Alfred Waterfront. Heb een wijntje gedronken met de ene gast die niet mee is de Tafelberg op, nu snel ff internetten en dan ga ik met m'n boekje op het bekende plekje onder de Clocktower zitten. Heerlijk even niks. Niet dat ik het niet naar m'n zin heb gehad, hoor, maar dat middagje "op me eige"  is altijd wel even fijn. Morgen de excursie naar Kaap de Goede Hoop, overmorgen om 7 uur 's avonds vliegen. De groep en ik hebben geluk, we vliegen rechtstreeks van Kaapstad naar Frankfurt (en niet via Johannesburg). Ben nog in de "achtervolging"  m.b.t. de ene koffer/tas die nog steeds niet boven water is. Hoezo van het kastje naar de muur gestuurd worden? In elk geval lijkt er nu een spoor gevonden te zijn in Frankfurt en hopelijk zijn ze daar de tas inmiddels niet opnieuw kwijt geraakt.... 
Voor iedereen die me mailtjes heeft gestuurd over het feit dat moeders zo snel naar het verzorgingshuis is verhuisd: dank jullie wel! Heel lief! Feit is dat er een plekje in het verzorgingstehuis vrij kwam en ze daarom zo snel moest beslissen. Het is niet zo dat moeders zelf heel accuut en snel achteruit is gegaan (maar natuurlijk al langere tijd wel geleidelijk). Van de jongens (m'n broers dus) begrijp ik dat ze zo nu en dan nog wel moppert, maar het ook wel heel gezellig vindt daar. Haar korte termijngeheugen is, al dan niet tijdelijk onder invloed van de verhuizing, nog wel wat slechter geworden. Dinsdag gaat ze overigens voor de 2e staaroperatie, hopelijk dat ze na deze ingreep wel weer wat beter gaat zien.
Goed, dit is het laatste beriggie hierzo vanuit Afrika voor dit jaar. De volgend zal vanuit Zwolliewood komen en daarna misschien wel vanaf Borneo!Next: Weer thuis en bijna weer weg ook!
Previous: Telefoon407 Words | This page has been read 192 timesView Printable Version