Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 19th May 2011
Alweer? Ja, alweer!

Ja, daar ben ik alweer. Heb vandaag een beetje een rustig dagje. Een aantal van "mijn" mensen zijn Yogjakarta in, o.a. naar het kraton = sultanspaleis. Een paar voelen zich niet zo lekker en zijn ook in het hotel gebleven. Vanavond gaan we naar het Ramayanaballet en morgen door naar Malang. Gisterenmiddag heb ik een biertje gedronken met Sander, collega reisbegeleider van Djoser. Hij heeft drie weken geleden ook een reis hier begeleid en wist mij te vertellen dat de Bromo vulkaan in januari is uitgebarsten. De situatie is wel veilig hoor, maar we kunnen niet over de "maanvlakte"  naar de vulkaan zelf wandelen... Dus gaan we het programma aanpassen. Fijn wel dat ik dat biertje heb gedronken en dus voorbereid ben! Heb het al met de groep besproken en die vinden het allemaal prima. We hebben nu wat meer tijd in Malang. ONs hotel daar ligt vlak bij de oude koloniale wijk, Dus da's leuk om 's morgens nog even rond te wandelen. Zo lost alles zich wel weer op! 
Een aantal van mijn gasten hebben de tussentijdse evaluatie inmiddels ingevuld en gelukkig blijkt dat mijn gevoel bij de verschillende onderdelen van de reis klopt. Heel veel G's (van Goed) met een enkele V/G (voldoende/goed) m.b.t. de hotels. Zoals gezegd klopt dat ook wel met het algehele gevoel tot nu toe. Lekker weer dus!
Dadaatje: fijn dat jij en Saarewitz het toch weer gezellig hebben samen! Is je kamer nu weer een beetje ingericht?Next: Bali
Previous: Yogjakarta312 Words | This page has been read 172 timesView Printable Version