Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
5th Jun 2011
Weer thuis!

Maandag terug gekomen uit Indonesië. 't Was een heerlijke reis! Met wederom hele bijzondere mensen "aan boord". Dinsdag naar mams geweest, schoodbapjes gedaan en Hans te eten gehad. Woensdag de hele dag met Dada Het naar Suno in Groningen, donderdag wat in huis geklungeld. Vrijdag de familie bij langs geweest (altijd fijn om allen weer even te zien), inclusief moeders natuurlijk en gisteren, zaterdag, reünie van de november Namibiëgroep, in Friesland. Was ook een zeer geslaagde dag! Wiebe had een prima programma in elkaar gedraaid met een bezoekje aan een Veenmuseum, een tochtje in een praam en een glaasje op een terras. Het was allemaal reuze gezellig en voor herhaling vatbaar! Van An kregen we allemaal 2 dvd's met een verslag van de reis. Heb ik gisteravond gelijk bekeken. Wel fijn om weer even tussendoor terug te keren naar Afrika!
Zo dadelijk ga ik twee broeken van moeders wat korter proberen te maken en die breng ik dan later vandaag even naar haar toe. Het weer is echt "klungel-dag, dvd-kijk-weer".  Gelukkig zijn er meer mensen die dat vinden zodat ik al wat foto's van de Indonesiëreis heb mogen ontvangen (ik ga zodadelijk een aantal hier plaatsen!).
Jel: Ja, de Dirty Duck (Bebek Bengil) staat in Ubud, Bali. Tussen de sawa's, mooie omgeving en lekker eten! De bediening liet wat te wensen over dit keer, maar ja, het is geen Nederland (en da's juist het leuke!). Daar hebben we ons "laatste avondmaal" gezamenlijk gegeten, wat heel gezellig was en waar hele fijne woorden zijn gesproken. 
Ik heb inmiddels wel een mailtje aan Joep (Delta Lloyd) gestuurd maar verwacht niet daar dit keer aan de slag te kunnen. Er staan in mijn agenda al een aantal afspraken bij o.a. Djoser genoteerd en daar komen er vast nog wel wat bij: tandarts, schoorsteenveger, woningbouwvereniging enz. Volgend weekend Pinksteren, dan haal ik mams weer een midddag op, dan het weekend komt Hannah logeren (gezellig!), het weekend daarna op zaterdag "schoonzussendag" (ben aan het kijken waar we een leuke high tea kunnen genieten) en het weekend daarop vlieg ik alweer naar Winhoek! Dan wil ik natuurlijk ook nog een keertje naar Barendrecht, de kelder opruimen, enz. enz. enz. Kortom: ik heb helemaal geen tijd om naar Delta Lloyd te gaan, hahaha!Next: Tóch weer Delta Lloyd!
Previous: Ubud


Diary Photos
5th Jun 2011  Aan de koffie bij Wiebe en Ellen

456 Words | This page has been read 172 timesView Printable Version