Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 2nd Sep 2011
Miri

zo, daar ben ik weer eens! In Sibu zou ik WiFi hebben moeten hebben, maar helaas werkte dat niet. Daarna zijn we naar het longhouse gegaan (uiteraard geen WiFi) en vervolgens naar Similajau NP, ook niet dus. Maar hier in Miri is wel WiFi, zelfs in de hotelkamers. E.e.a. is niet zo snel, maar het doet het! Ik weet niet precies wanneer ik het laatst iets geschreven heb... ik denk in Kuching, na Bako NP waar bijna geen water was, toch? Hahaha, alsof jullie mijn toch? kunnen beantwoorden! 
Alles gaat nog steeds prima. Er treed misschien hier en daar wat reizigersvermoeidheid op, maar is niet veel. Het longhouseverblijf was leuk. Dit was weer een ander longhouse dan de 2 die ik al kende en in deze verbleven de gasten 2 aan 2 (nou zijn het allemaal stellen dus dat scheelt) ondergebracht bij een "gastgezin". Wel een bredere ervaring dan voorheen, dat we met z'n allen op de veranda sliepen. Leuk hoor!
Morgen vliegen we naar Mulu, ik hoop dat we kunnen landen daar. Vorige keer was dat immers maar kiele kiele (niet gevaarlijk ofzo, maar het leek er toen bijna op, na 3 x proberen, dat we onverichter zake terug moesten naar Miri i.v.m. laaghangende bewolking).  Ik kijk in elk geval wel weer uit naar ons verblijf in Mulu. De aktiviteiten daar zijn bijzonder (de verschillende grotten, de miljoenen vleermuizen enz.), de Benarat Inn is simpel maar zo lekker relaxed en de staff zo lief, en het is natuurlijk midden in de natuur. Ennnnn: ik hoop daar mijn kattenvriendje Uping terug te zien. Ben benieuwd of hij er is en nog net zo knuffelbaar als toen die zo'n 4 - 5 maanden oud was in november en december!
Oma is vanmiddag al teruggevlogen naar Kuching waar z'n volgende groep vanochtend al is aangekomen. Sally is vanavond nog gezellig met 6 van de 8 uit de groep en mij wezen eten. Was heel fijn dat ze de eerste week erbij was, vonden de gasten gelukkig ook!
Ik zit nu al in mijn slaaptshirt, gedouched en wel, met een biertje en een sigaretje in de hotelkamer. Om me heenkijkend zie ik wel dat ik morgenochtend nog wel wat te doen heb.... Ik heb het e.e.a. gewassen en dat hangt aan een zelfgespannen waslijn in de luchtstroom van de airco te drogen. Morgen is het iets voor 8en verzamelen en mijn tas moet goed ingepakt zijn i.v.m. de vlucht naar Mulu. Dat wordt dus óf zo dadelijk zo veel mogelijk inpakken óf morgen wat eerder opstaan. Nou heb ik met dat laatste helemaal geen problemen dus dat zal het wel worden. Zo meteen nog lekker even lezen in bed en dan "snaveltje dicht en oogjes toe" (hoezo jeugdsentiment Meneer de Uil?). Trusten alvast!Next: Kota Kinabalu
Previous: Kuching528 Words | This page has been read 152 timesView Printable Version