Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
28th Sep 2011
Bijna klaar met de verbouwing

Morgen of overmorgen zal de verbouwing in mijn flatje klaar zijn. Hoewel de woningbouw en aannemer vanalles hebben geregeld (chemisch toiletje, wasen/douchen/wasdrogen in de modelflat vlakbij) zie ik er inmiddels wel naar uit om weer echt te kunnen wonen in m'n eigen huissie. Als ze klaar zijn wordt er nog wel door hén schoongemaakt overigens, en da's wel fijn! Behalve de aangekondigde werkzaamheden heb ik ook nog een nieuwe deur gekregen tussen keuken en badkamer. Jammer van het verfwerk wat Hans z'n vader heeft verricht aan twee kanten van de oude deur, maar de nieuwe deur is wel wat mooier. Nou ja, ik heb nog wat rode verf dus de kant van de deur aan de keukenkant kan ik nog wel bijkleuren... En deze nieuwe deur is ook wat makkelijker te schilderen, hij is nl. gewoon recht-toe-recht-an; geen richels, ramen enz. Gaat goedkomen!
Ik ben niet aan het werk bij Delta Lloyd of ergens anders voor wat dat betreft. Bij DL was er geen werk voor me en voor een uitzendbaantje is de periode dat ik thuisben te kort. Maar ik vermaak me prima, zoals gewoonlijk. En daarbij is het weer ook nog eens heel fijn!
16 Oktober vertrek ik richting Kaapstad. Er staan 4 reizen gepland maar het is mij nog altijd niet duidelijk of reis nr 3 en 4 doorgaan (nog niet het min. aantal deelnemers gehaald). Maar we zien wel!
Ik heb gisteren ook een paar foto's van mijn laatste Borneoreis ontvangen. Die plaats ik zo dadelijk (3 stuks). Hebben jullie in elk geval weer een paar plaatjes om te kijken, nietwaar?

Next: Tussendoortje
Previous: Zwolle


Diary Photos

Bij de Iban, dit keer met een kat

Bij de Iban, ik moest assisteren bij het offeren

Iban bloedoffer (er werd een klein stukje van de hane-kam afgesneden voor het bloedoffer.)


319 Words | This page has been read 153 timesView Printable Version