Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
7th Nov 2006
Nog steeds Kaapstad

Ben gisteravond van hotel veranderd. Zit nu vlak bij Longstreet (de backpackersstreet van Kaapstad) in een simpel hotel. Vanochtend heel gezellig koffie gedronken met Jo (mijn contactpersoon van de lokale agent); leuke meid! Zit nu in een internetcafe met een bakske cappuccino en een sigaretje. Lekker! Heb gisteren de hele dag doorgebracht in het kantoor van "Home Affairs" om mijn "Temporary Residence Permit" verlengd te krijgen... Mag vanmiddag terug voor de definitieve sticker in het paspoort. Tja, bureaucratie ten top, maar wel wel lachen om te aanschouwen. Had er gisteren ook op gerekend veel tijd kwijt te zijn dus heb me uitermate vermaakt met bekijken van de gang van zaken aldaar. Dat ik vandaag nog een keer de gang moest maken was een verrassing, maar goed, heb toch niet zo veel te doen. Gisternamiddag nog lekker geborreld met een paar mensen uit de groep en lekker mexicaans gegeten. Toen iedereen op het vliegveld afgezet en naar m'n nieuwe hotel. Weet inmiddels ook wie mijn chauffeur gaat worden v.a. donderdag in Livingstone (Zambia) en ben er blij mee. Heb hem de 1e reis al ontmoet, komt helemaal goed denk ik zo. Heb net op de Djosersite gezien dat de reis die op 24 december zou moeten beginnen is verdwenen van de site.... Zou kunnen betekenen dat ik dus 3 1/2 week eerder terug ben in Nederland...... Als het niet anders is is het niet anders, maar voor mij hoeft dat niet. Kan hier eigenlijk niet lang genoeg zijn! Maar dat was jullie allemaal wel duidelijk, he? Heb nog eens een mailtje gestuurd naar Djoser met het verzoek of ze me niet nog wat kunnen aanbieden volgend jaar.... Ben benieuwd.
O ja, heb zowaar ook nog 3 foto's geplaatst. Uit Indonesie, dat wel, maar wel leuk. Zijn van de laatste trip aldaar. Volgens mij ben ik inmiddels niet helemaal meer zo slank als toen.... vandaag een "appel- (en cappuccino-)dag, hihihi. Maar ik pas overal nog in hoor!!!
Toen we vrijdag naar toe reden was het echt "openhaardweer"; zaterdag was het flink zonnig maar met een hele sterke wind. Gisteren en vandaag is het flink warm. Lekker dus! Gemeen, he, bij jullie is het herfst???? Tja, ik blijf het zeggen: het heeft zo z'n voordelen om reisleidster te zijn! Bevalt mij uitstekend!!!
Nou, tot de volgende keer maar weer (zal eind van de week vanuit Livingstone zijn verwacht ik zo. Kan ik jullie meteen laten weten hoe de nieuwe groep lijkt....)

Next: Nog steeds Kaapstad
Previous: Back in Capetown


Diary Photos

Popeye en pups

Rubbertappen

Trans Sumatran Highway...


466 Words | This page has been read 163 timesView Printable Version