Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 1st Dec 2006
Niet overvallen!

Haidiehai! Nee, mijn groep is niet overvallen in Kaapstad. Wel een poging tot inbraak in de bus, maar ja, dat was in Grootfontein redelijk bovenin Namibie.... Heb gisteren van een taxichauffeur gehoord over de overval hier in Kaapstad. Ging om een groep toeristen die een townshiptour deden. Een aantal tieners heeft hen overvallen. Was buiten Kaapstad zelf trouwens. Nee, bij mij alles rustig aan het front! Gisteravond de groep op het vliegveld afgeleverd. Tegelijkertijd mijn ticket verzet van 15 januari Kaapstad naar 23 december Johannesburg. Lekker dat dat nu ook geregeld is. Vanavond komt de nieuwe groep aan, wel 9 (!) mensen!!! Wordt weer een nieuwe ervaring (en een kleine fooi aan het eind waarschijnlijk.....). Martin is "mijn" chauffeur voor deze laatste trip. Ik ken hem al o.a. van de eerste reis met Aldo; toen troffen we Martin en mijn collega Madelon in Swakopmund en met z'n viertjes hebben we een hoop lol gehad toen. Ik heb Martin trouwens eergisteren ook al getroffen, toen we op weg naar Kaap de Goede Hoop in Houtbaai koffie gingen drinken. Klein wereldje!
Had ik al verteld dat ik ook nog een grootoorvos heb gezien inmiddels? Mijn rijtje van dieren die ik heb gezien wordt alsmaar langer en dat vind ik helemaal geweldig!!!
Ik bedenk zo nu en dan dingen die ik beslist op mijn getjealouspagina wil vermelden en wanneer ik dan achter de komptoeter zit ben ik het kwijt..... Nou ja, ik heb genoeg tekst elke keer toch???
Ik heb nu min of meer 2 vrije dagen. Gelukkig kon ik voor die ene nacht tussen de 2 groepen in in hetzelfde hotel blijven! Dat betekent dus dat ik lekker dicht bij het Victoria en Albert Waterfront zit waar ik me altijd uitstekend vermaak. Al is het maar met op een terrasje zitten en mensen kijken of lezen. Heerlijk! Hoe dan ook, vanavond komt dus de volgende groep aan en die hebben morgen gelijk een vrij te besteden dag. Overmorgen de "Cape Point Tour" (hele dag excursie naar Kaap de Goede Hoop) en dan maandag weer op naar boven, richting Namibie: LEKKERRRRRRR!
Vandaag misschien nog koffie drinken met Jo, mijn contactpersoon bij de lokale agent. Heb ik de vorige keer dat ik in Kaapstad was ook gedaan, gezellig, want het is een leuke meid!
Goed, dat is het dan weer voor vandaag. Tot de volgende keer dus!!!

Next: harbour seals
Previous: Weer eens in Swakopmund...450 Words | This page has been read 175 timesView Printable Version