Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 10th Dec 2006
Nee, niet weer Swakopmund he?

Jawel hoor! Weer Swakopmund!!! Is gewoon een van de vaste gelegenheden voor mij om te mailen.... Voorlopig de laatste keer, dat wel. Vandaag over 14 dagen zo om een uur of 10 's ochtends zet ik weer voet op Nederlandse bodem. 'k Wil hier natuurlijk nog helemaal niet weg, maar nu ik weet dat ik straks weer thuis ben is het ook wel een aanlokkelijk idee om bank te hangen met een glaasje wijn in de hand en Saartje naast me op de bank. En NATUURLIJK om iedereen weer te zien!!!
Vanochtend heb ik muilezel- of muildier gereden ("mule") met Martin (mijn huidige chauffeur, een droppie en ook nog goede chauffeur!) en Aldo (jullie weten wel, de chauffeur van mijn eerste twee reizen). Is gezellig met die twee. Gisteren lekker met z'n drietjes op een bank in Villa Wiese (zusje van het verblijf waar wij verblijven waar een lekker relaxte bar is met breedbeeldtv), pizza gegeten en filmp gekeken.
Mijn groep dit keer is dus maar klein, 9 mensen, maar een hele enthousiaste, alle indrukken opslorpende, gezellige en makkelijke groep! Morgen gaan we weer verder naar het noorden; richting Etosha. Lekker dus! Grappig is wel dat ik inmiddels een aantal van die bekende en vaste plekjes heb gevonden... zo ook dit internetcafe. Kan hier zo ongeveer met de ogen dicht naar toe lopen. Kwam alleen daarnet tot de ontdekking dat een aantal dingen die ik wilde laten fotokopieren ben vergeten.... Maar even teruglopen en opnieuw hierheen zo dadelijk. Ach, kom ik toch nog aan enige beweging, he?
Goed, dat was 't wel zo ongeveer. Tot (hopelijk) binnenkort

Next: Jawel, toch nog `n beriggie uit Afrika!
Previous: harbour seals327 Words | This page has been read 167 timesView Printable Version