Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
8th Jan 2007
Tjaaa

Tjaaaa, ik ga dus toch tijdelijk weer bij Delta Lloyd werken.... Via Vedior, dus op uitzendbasis, maar wel op zeer gunstige condities!!! MIJN condities en nog iets meer zelfs!
Hinneman en Karin (en Luna natuurlijk): alsnog van harte geVEELiciteerd!!!! Ik heb jullie emailadres dus ook niet, net zo min als jullie de mijne. De mijne is niet zo moeilijk: evelinepijl@home.nl of evelinepijl@hotmail.com.
Maar goed, ik laat jullie allemaal hierbij kennismaken met Freundin de caracal. Minstens net zo mooi als Sissy de cheetah, meer volwassen en iets afstandelijker maar zéker ook aaibaar. Wat een mooi dier! Loopt dus bij dezelfde lodge rond als Sissy.... Gewéldig toch, dat ik dat allemaal heb mogen meemaken? Ik mis Afrika best een beetje hoor maar het is ook wel lekker weer even thuis te zijn. Het is inmiddels al een beetje laat dus ik lekker mijn eigen bedje opzoeken. Nou moeten jullie niet denken dat ik in al die hotelbedden slecht heb geslapen hoor... in tegendeel ik heb zowel in Indonesie als in Afrika eigenlijk overal lekker geslapen!!! Maar ja, HIER ligt Saartje bij me op bed..... Weltrusten!

Next: Bureauwerk....
Previous: Baie dankie en een heel fijn 2007


Diary Photos
8th Jan 2007  Freundin de caracal....

8th Jan 2007  ....oftewel de woestijnlynx!

249 Words | This page has been read 173 timesView Printable Version