Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 20th Feb 2007
Verlangen

De titel zegt het al, ik heb "last" van "verlangen". Maar dat is voor jullie trouwe lezers niets nieuws onder de zon, toch? Misschien dat ik iets zal doen aan dat verlangen. Yes! Er is sprake van 2 weken (eind maart) Zuidelijk Afrika..... Met Annemarie. Is nog niet zeker, maar wel grote kans. Paar dagen Kaapstad, hopelijk zien we dan Aldo, Martin en Tim... en het is de bedoeling dat we met een gehuurde auto een paar dagen naar Namibië gaan. Hoe blij kan een mens worden? Nou, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerg blij! Het lijkt af en toe wel of ik verliefd ben, beetje onrustig enzo. Verliefd op dat deel van Afrika? Of verliefd op de tijd die ik daar heb gehad? Maakt niet uit, het is een gevoel dat me wel bevalt.
Afgelopen week Mams verhuisd. Ging hartstikke goed! Ook een fijn gevoel!
Heb het hartstikke druk gehad de afgelopen tijd, nog trouwens, maar wel met een goed gevoel. Ma's verhuizing die goed is verlopen, verjaardagen, kraamvisitie (ben gisteren voor de derde keer "tante Buuv" geworden), eten met collega-reisleidster Eveline in Leiden.... en dan ook nog wat werken achter m'n Amsterdamse bureau. Komt raar genoeg wel een beetje goed uit dat ik zo weinig thuis ben want m'n kachel is wéér kapot! Moet nu toch maar een andere komen vrees ik. Deze is ook wel gruwelijk oud: ik heb 'm al een jaar of 22 en toen wastie al behoorlijk tweedehands. Maar wat zijn nieuwe gaskachels met enig vermogen gruwelijk duur!!! Een tweedehands vind ik wat twijfelachtig... zit niet te wachten op een gaslek ergens of koolmonoxydevergiftiging. En aansluiten zou ik zelf evt. wel kunnen, maar of dat dan een veilig resultaat oplevert?
Cindy heeft voor mij wat bronnen aangeboord en dat heeft tot goed resultaat geleid: ze heeft me de naam en telefoonnummer van iemand in Zwolle gegeven die evt. bereid is om mij les in Bahasa Indonesia te geven. Geweldig! Moet die meneer nog bellen dus hoe of wat is nog niet bekend. Ik mag dan verliefd zijn op Afrika, ik ben Indonesië beslist nog niet vergeten en ben zeker voornemens om mijn plan om wat meer Bahasa Indonesia te kunnen spreken uit te voeren!
Nou, is iedereen weer een beetje op de hoogte.

Next: Daar ben ik weer!
Previous: Gelukkig!433 Words | This page has been read 150 timesView Printable Version