Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 30th Mar 2007
Al weer eventjes geleden...

Het is al weer eventjes geleden dat ik wat geschreven (nou ja, geschreven? Getypt dus) heb hier. Tijd voor een beetje nieuws van mij.
De nieuwe kachel is vorige week donderdag gearriveerd én geïnstalleerd. Naast dat tie helemaal geweldig mooi is, doet tie ook waar ik 'm voor gekocht heb: de kamer verwarmen. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!
Over een week zit ik in het vliegtuig ergens boven Afrika en landen we over een uurtje of 5 op Capetown International Airport. Aldo wacht ons daar op. Wat een luxe he? Heb Aldo van de week nog ffies aan de telefoon gehad.... En Martin gisteren.... Aldo probeert 10 t/m 13 april vrij te krijgen. Daarna gaan Annemarie en ik dus met een autootje naar Namibië, is nog steeds de bedoeling. Aldo beldde me dinsdag toen ik bij Judith was. Ik ken Judith van de introductiedagen van Djoser en heb haar weergezien in Kaapstad. Na mijn 2 reizen met Aldo ging zij met hem een toer doen. Ze wilde toen graag wat tips van mij over de trip. Toeval wil dat zij de Kenia kampeerreis van 2 weken net een paar keer had gedaan. En die ga ik op 30 april doen.... Ze woont in Amsterdam, vlak bij het Amstelstation (waar ook het Delta Lloyd gebouw staat). Dus een hapje bij haar gegeten en veeeeeeeeeel goede tips gekregen. Ik had Aldo gesmst dat ik bij haar was en vandaar dat hij even belde. Gewéldig om hem te horen lachen, maakt dat ik nóg meer zin krijg daar naar toe te gaan. Martin belde gisteravond om te zeggen dat hij het weekend dat we aankomen vrij is. De maandag daarna gaat hij met een Djosergroep door Namibië en Botswana naar Zambia. Helaas kreeg ik vandaag een smsje dat hij van z'n baas tóch geen vrij krijgt. Balen dus! Maar hopelijk is hij in het weekend de avonden wel vrij. Zo niet, hebben Annemarie en ik al besloten, dan gaan wij gewoon op zaterdag en/of zondag naar waar Martin dan ook is, waarschijnlijk Cape Point en Kaap de Goede Hoop.
Vandaag had ik een "regiodag" van Djoser. De regio waar het om gaat is Azië. Zo'n dag wordt georganiseerd voor de ervaren reisleiders om ervaringen uit te wisselen en voor nieuwe reisleiders om tips op te doen. Was een erg leuke dag. O.a. even met Eveline Vos gekletst en met Jacky. Eveline ken ik uit INdonesië. Ze zat de afgelopen periode op kantoor in Leiden en ik ben al een xtje vanuit Amsterdam naar Leiden gegaan om uit eten te gaan met haar (kon bij haar blijven slapen, prima geregeld). A.s. maandag moet ik naar Djoserkantoor om Keniaspullen te halen; gaan we meteen weer uit eten. Gezellie! Jacky ken ik ook uit Indonesië. Maar hij doet ook reizen in Afrika. En wat blijkt nu? Hij is de reisleider die over anderhalve week met Martin gaat toeren. Grappig, he?
Hoe dan ook: dat ik bijna naar Kaapstad ga, dat ik met Judith over Kenia heb gebabbeld en de regiodag van vandaag maken wel dat ik weer sta te popelen om "de hort op te gaan". Natuurlijk Afrika, maar ook Indonesië kriebelt weer een beetje.... Duurt me eigenlijk allemaal veeeeeeeeeeeeeeeeeeeels te lang! Maar da's goed! Heb ik wat om naar uit te kijken en het zegt meteen dat ik het toch wel erg naar m'n zin heb gehad, vorig jaar (wat klinkt dat lang geleden, he?).Ach, man, over een week loop ik bijna weer op Afrikaanse bodem!!!!

Next: Bijijijijijna!
Previous: Voorjaar? Winter? Kachel!639 Words | This page has been read 130 timesView Printable Version