Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 3rd Feb 2008
Lekker zondagje

Hallo daar!
Gisteren de mensen van mijn laatste groep naar het vliegveld gebracht. Was op zich wel weer een gedoe: bus en chauffeur waren nog niet terug. Wat nu? Gelukkig hebben ze in deze lodge een activiteitencentrum met veel bussen en ontzettend aardige mensen. Dus eergisteren al een noodoplossing met hen afgesproken. We moesten niet alleen naar het vliegveld maar eerst nog naar de Victoria Watervallen. Dus toen gisterochtend bus en Eugene er nog steeds niet waren het een en ander heen en weer gebeld en gesmsd met de locale agent (die vast een kunstkop van mij heeft inmiddels....) en uiteindelijk toestemming van de busmaatschappij gekregen om mijn plan te mogen uitvoeren (wat konden ze ook anders? Hahaha). Alles liep gesmeerd. Daarna een flinke borrel gedronken, Eugene was inmiddels ook hier (hij is vandaag nog met die andere groep op pad, moet hen naar het vliegveld brengen en samen met mij onze nieuwe groep dan ophalen.... en we moeten ook nog de airco van de bus "aanpakken"), daarna wat geluierd rond mijn tent, zitten kletsen met een wildvreemde (altijd leuk) en vervolgens maar weer eens een boozecruise geboekt. Lekker goedkoop (veel goedkoper dan hier in de lodge eten en drinken) en lekker relaxed. Ik dacht met mijn mp3-speler op te gaan zitten maar kreeg gezelschap van Sandra, een van de managers hier. Hebben heerlijk zitten kletsen en lachen, de 2 uur cruise was zo maar weer voorbij. Ook de bemensing van de boot ken ik inmiddels aardig, dus da's altijd een hartelijke begroeting en gezellig kletsen. Neeeeeeeeeeeeeeej, geen verkeerd leven hierzo! Heb de afgelopen nachten in een tent doorgebracht maar krijg zowaar vandaag mijn oude vertrouwde chalet weer. In elk geval voor 1 dag en nacht helemaal voor mezelf; ws zal ik 'm de laatste 2 nachten met Eugene delen (tenzij er een wonder gebeurd en hij zelf een huisje krijgt.....). Niet dat dat een probleem is, heb ik ook met Aldo, Martin en Steven gedaan. Maar plekje voor jezelf is natuurlijk altijd lekkerder, toch?
Goed, het zijn alweer een heleboel woorden geworden. Tijd om te gaan verhuizen!
O, ja, denk ik nog helemaal niet verteld, he? Ik blijf 2 dagen langer in Kaapstad en zal dus de 28e februari weer thuiskomen. Annemarie is dan ook in Kaapstad, bij Aldo, en ik ga gezellig met hen samen kuieren!!!
Na het bovenstaande te hebben getypt en hele tijd met Eugene en Marius (collega reisleider met 17 jaar ervaring en Zuid Afrikaan) gezels (mooi Afrikaans woord, he?). Inmiddels ook gehoord dat ik het huisje naast mijn vertrouwde huisje heb gekregen en spullen verhuisd. Naar wat er vandaag wordt gezegd krijgt Eugene morgen z'n eigen huisje... maar ik ken die toezeggingen vanhier dus nog maar ff zien. Maar wie weet? Zou lekker wees! Heb intussen ook besloten dat ik vanavond nog maar een keertje op de boozecruise ga. Zoals gezegd: lekker goedkoop en lekker relaxed. Misschien nu wel met m'n favoriete muziekjes in de oren?Next: Weer eens snel!
Previous: Zambia!552 Words | This page has been read 171 timesView Printable Version