Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 25th Sep 2008
Kaapstad

Inmiddels weer in Kaapstad. Alles goed tot zover, passagiers zijn er allemaal, alle bagage was er, sfeer is goed. Wat wil een mens nog meer? 't Weer is niet erg warm maar gelukkig droog. Zo dadelijk ff shoppen (geld wisselen, tshirt kopen (heb wat in Zwolle laten liggen!), sigaretten, koffie en melkpoeder inslaan dat soort dingen), nog een keertje internetten en dan op mijn vertrouwde plekje onder de clocktower mijn stokbroodje en glaasje rose. Vanmiddag komt Aldo me halen om te komen braaien bij hem en Christa. Goed is dat toch, he? Als ik hier ben wordt ik altijd gehaald voor een braai! Ik blijf erbij: ik ben een bofbips!. Heb m'n chauffeur nog niet ontmoet, maar dat komt vandaag of morgen wel en anders zeker zaterdag. Heb 'm wel al aan de telefoon gehad. Ben benieuwd. 
Dinsdag in Nl nog druk geweest met m'n bankpasjes en de bank. Heb dus nog geen nieuwe pasjes. Op de bank maar 't een en ander aan contanten opgenomen en zeker gesteld dat ze daar m'n pasjes bewaren tot ik weer terugben en ze kan ophalen. Gelukkig heb ik ook nog m'n Visa-card waarmee ik indien nodig ooknog geld kan tappen uit de muur.
Goed, heb maar heel weinig internettijd gekocht omdat ik alleen ff een berichtje aan Djoser moest sturen. Tijd is bijna om. Later meer!Next: Kort, kort
Previous: Veeeeeel foto`s285 Words | This page has been read 155 timesView Printable Version