Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
19th Oct 2008
Ben ik weer!

Ben ik weer!  Gisteren de nieuwe groep opgehaald van 't vliegveld. Zoals gezegd: 20 mens sterk. Is ff wennen, zo'n volle bus, na de vorige groep van 16. Ze hebben er allemaal zin in en volgens mij gaat dat ook allemaal weer prima lukken! Gisteravond een savannaatje gedronken met Jimmy, toerleier/chauffeur op een Nomad-truck. (kampeercompany). Al kletsend bood hij aan mij wat contacten door te geven bij Nomad omdat Duits-sprekende toerleiders/gidsen altijd gewild zijn bij Nomad. Evt. wil hij zelf mij nog aanraden bij Nomad.... Ook in het begin van het jaar doen zij overland-toeren van Kaapstad naar Nairobi.... Wie weet. In elk geval altijd leuk, zulke contacten, ookal leiden ze meestal tot niets.
"Mijn mensen"  doen vandaag allemaal hun eigen ding (meesten doen de helicoptervlucht boven de Victoria Watervallen die helaas op dit moment aan de Zambia kant 1 "piesstraaltje"   water over de rand valt....). Vanavond gaan we met z'n allen eten in de stad. Beetje meer kennis maken. Werner heeft hard gewerkt om een extra stoel in de bus te krijgen en heeft het prima voor mekaar inmiddels. Er was sprake van dat ik mijn stoel moest "inleveren", maar is nu niet nodig.
Dan volgt nu een speciaal bericht voor Saartje:
De rode kat van een paar dagen geleden kan niet in jouw schaduw staan! Hij/zij was gewoon so wie so kleiner (zo miste hij/zij een deel van zijn/haar staart) en ja, ook wat dunner! Wil je tegen Hetty zeggen dat ze je niet TE dun moet laten worden? En pas je op met al die lichaamsbeweging?Next: Kort, kort
Previous: Eindelijk dan


Diary Photos
19th Oct 2008  Werner en ik tijdens het afscheidsetentje afgelopen woensdag

333 Words | This page has been read 192 timesView Printable Version