Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 31st Oct 2008
Swakopmund

Weer in Swakopmund. Dit keer doen we geen braai. We hebben een leuke braai gehouden in 1 van de lodges een paar dagen geleden en met zo'n volle groep van 20 is het toch een heel gedoe om zelf een braai te organiseren..... Gisteravond met een aantal leuke mensen lekker, gezellig en goedkoop wezen eten (allemaal een voorgerecht, hoofdgerecht, 2 flessen wijn (met z'n allen hoor, niet per persoon!) en wat flessen water voor zo'n 10 euries p.p.!) en daarna met Werner en nog een paar mensen wezen stappen. Dat was lang geleden voor mij! Maar reuze gezellig. Zo rond twee-en terug in de guesthouse en tot kwart over 9 geslapen!!! Da's uniek voor mij. Hoe dan ook, vandaag lekker relaxen. Boek uitlezen (alweer een ander boek in m'n bezit) en vanavond lekker pizzaatje eten aan de bar van Villa Wiese. Helaas kan ik nou in dit internetcafe opeens mijn @homeaccount niet meer openen, en da's lastig want dat is toch mijn hoofd account. Straks maar 's ff bij het andere internetcafe kijken (waar ik eerder dit jaar niet bij @home kon komen). Wie weet? Anders wordt het pas in Kaapstad vrees ik en dat duurt nog een tijdje! Gisteren, na aankomst hier, wezen 'buurten' bij Johan en Tinkie, de eigenaren van Dunedin Star en Villa Wiese. Altijd gezellig en ze geven er elke keer blijk van dat ze op me gesteld zijn. In elk geval, zij hadden ook nog een aantal tips voor mij om begin volgend jaar misschien 2 maand ofzo weer naar Namibie te kunnen komen. 
Voordat ik het vergeet: in de Okavangodelta verblijven we altijd op de houseboat; vaste bemanning zijn Philip en Tomtom, 2 mannen waar ik werkelijk van houd (en zij van mij ook trouwens). Een van de anderen is Elvis, die ik ook al bijna vanaf het begin ken. Elvis gaat 6 december trouwen en heeft mij uitgenodigd... bruiloft vindt plaats in Bulawayo, Zimbabwe.... Ik zal niet gaan, maar het gegeven dat hij mij uitnodigde is toch wel weer heel bijzonder.
Morgen richting het zuiden, naar de Namib Desert en dan overmorgen naar de Sossusvlei. We slapen dan in Hammerstein wat betekent dat ik Sissy de cheetah weer ga zien. Goed vooruitzicht, nietwaar! Dan nog de Fish River Canyon, de Oranjerivier en dan zijn we alweer in Zuid Afrika. Tijd vliegt maar weer, zoals altijdNext: Volgend internetcafe....
Previous: Kort, kort447 Words | This page has been read 149 timesView Printable Version