Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
16th Aug 2009
Weer thuis!

Ben er weer! Zonder bagage, dát wel, maar die wordt vanmiddag bezorgd als het goed is. Tussen 2 en 7, weer niet zo'n handige tijd omdat ik van plan ben om mams en broers te bezoeken. Gelukkig kon ik het afleveradres wijzigen dus als het goed is komt de tas vanmiddag/-avond bij Jan Paul en Jenneke in Heemse aan.... Betekende wel dat ik gisteren na thuiskomst alleen maar schoodbapjes hoefde te doen en niet hele ladingen te wassen. Ook wel lekker!
Reis van Windhoek, via Johannesburg en Frankfurt, is prima verlopen. Het begin was even verwarrend omdat mensen verschillende info over onze eerste vlucht (Whoek-Joburg) hadden. Vlogen we nou om half 12 of om 2 uur? Gelukkig dat ik uiteindelijk toch nog met Djoser heb gebeld want we vlogen om half 12! De laatste avond met de groep was errug leuk; het was een soort bonte avond met een quiz, een rap-song en een scetch. En fijne woorden! De fooi was dit keer iets beter dan de vorige keer. Niet dat dat nou het belangrijkste is (het is en blijft een extraatje!), maar toch leuk. Het afscheid op Schiphol was allerhartelijkst met nog weer veel waardering voor mij. Pffff, hoezo rode wangen? Heb ook al weer hyves-uitnodigingen van een aantal van de kids ontvangen waaronder één met een heel lieve tekst. Daar doe je het voor, toch? Dat je gasten het fijn hebben gehad!
Inmiddels dus besloten om deze week nog niet te gaan werken. 'k Ga vrijdag met Hans een paar dagen naar Barcelona, heerlijk, heb er zin in! Hans doet een beetje het voorwerk (beetje inlezen) en ik ga het over me heen laten komen. Echt vakantie dus! De vrije dagen van a.k. week ga ik met name besteden aan het vast inpakken van boeken enzo, i.v.m. de kast die Rob gaat bouwen het weekend van 4 september. Kamer moet voor die tijd ook nog gesausd (hoe schrijf je dat in vredesnaam?) worden. Verder ga ik een laptop kopen en een nieuwe dvd-/cd-speler. De mijn krijgt steeds meer kuren (dvd bedoel ik) en ook de computer heeft zo z'n dingen. Plus dat die straks helemaal niet in de nieuwe kast past. Gelukkig heb ik van de belasting een fijn bedrag teruggekregen!
Ik voeg nog een paar foto's toe, van de 1e groep juniorreizigers door Namibië.
O, ja, mijn derde reis Kaapstad-Livingstone is geannuleerd, wat wil zeggen dat ik i.p.v. 2 weken in december 6 weken in november/december thuis ben waarschijnlijk!Next: Morgen Barcelona!
Previous: Dit raak nou vervelig.... weer Swakopmund


Diary Photos

Op een rijtje uitkijkend over Dooivlei

Henk legt de Steenbokskeerkring uit

Tja, zo ziet "kamp maken" er uit

Het zwarte zebraveulen van vorig jaar is er nog! En groot geworden

Vosmangoest (veelal aangezien voor een stokstaartje....)

Blijft n raar gezicht, drinkende giraffe

Mannetjesolifant in "musht"

Zelfde mannetjesolifant vertelt ons door lichaamstaal dat we aan de kant moeten gaan

En dus waren we net op tijd weg.....

Springende (black-faced)impala

Dennis a.k.a. Crocodile Dundee

Cassidy en ik

San sangoma (bosjesman-medicijnman)

Kleurt mijn fleecevest niet mooi bij de bougainville?

Crimson crested shrike

Met Christophine in het klasgebouw van de S.o.d.Boom

Bij de krokodillen

Nog een keer op de croc-farm


482 Words | This page has been read 159 timesView Printable Version