Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 16th Dec 2009
Goh, alweer?

Ja, alweer! Allereerst iedereen bedankt voor smsjes, kaarten, telefoontjes enz. i.v.m. die verrekte ischias! Die nog niet helemaal over is, maar wel zo goed als (m'n kuit laat nog weten dat tie aanwezig is zo nu en dan). Dan even over de keuken. Jemig de pemig, wat een gedoe. Nou wist ik dat wel natuurlijk, maar toch. Ze zijn nu druk bezig met ophangen en monteren van de aanrechtkastjes. De combi met de witte tegels is gewéldig. Vanochtend was er eerst nog een misverstand over het niet besteld hebben/zijn van een wasemkapkastje (terwijl ook nogal wat gedoe is geweest over het installeren van de wasemkap door de mensen die hier zo hard aan het werk zijn, maar uiteindelijk zal de toezegging ook worden waargemaakt), maar na wat heen en weer gebel bleek het kastje wél besteld, maar niet geleverd.... Na nog een half uur bleek ie er toch wél te zijn, was alleen in één van de aanrechtkastjes gezet en daarom niet zichtbaar. Pffff. De belofte van de opzichter van de woningbouwver. dat hal en keuken helemaal gesaused gaan worden blijkt op onwaarheid te berusten, helaas. Alleen de plafonds en het deel boven het aanrecht. Nou ja, doe ik zelf wel in februari.
Verder druk bezig met voorbereiden voor de Djoser-Kenia-reis. Draaiboek is klaar, alle prints voor het infoboek voor de gasten ook, alleen nog sorteren en in de map doen. Meeste kleding is gewassen, gestreken en opgevouwen. Dat gaat gelukkig allemaal goed, met tussendoor nog steeds telkens een tijdje liggen op de bank met kussens onder m'n onderbenen. Maar ook dat loont blijkt wel!
Dat ik alle voorbereidingen (kleding, papieren enz.) min of meer voor elkaar heb wil niet zeggen dat ik op m'n lauweren kan rusten. Van allerlei spullen liggen verdeeld over slaapkamer, logeerkamer en woonkamer op soms minder makkelijk bereikbare plekken. Onoverzichtelijk geheel. Vanmiddag tandarts en daarna even naar mams. Morgen naar Leiden (Djoser), Ryo's verjaardag en schoonheidsspecialiste. Als het goed is zijn ze morgen klaar met de keuken (er zal in januari nog wel iets gedaan moeten worden i.v.m. warm water voorziening) en Margriet is zo lief om vrijdag te komen helpen met schoonmaken! Alex en Hans komen het fornuis weer binnenzetten (maar nog niet aansluiten, in februari moet er eerst zeil gelegd worden, maar nog 6 1/2 week op het balkon lijkt met niet goed voor het ding. Nou, zijn jullie weer op de hoogte!Next: teken van leven
Previous: He, he, eindelijk!472 Words | This page has been read 178 timesView Printable Version