Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 26th May 2010
Beeing jealous

'k Zit weer met de laptop van Jeltje bij de receptie. Dit keer omdat ik een smsje van Irma kreeg dat ik m'n mail moest lezen omdat haar teamleider me een bericht had gestuurd. Het is me toch wat: ik zou als ik terugben bij 2 teams aan de slag kunnen bij DL in Amsterdam..... Het is te zot voor woorden (lees: hoeveel mazzel kan een mens hebben????). Ik heb geantwoord dat ik graag een week of drie voor het agrarische schadeteam wil werken maar ook al min of meer een afspraak met de andere teamleider heb gemaakt voordat ik wegging. Hoe dan ook, voelt wel heel goed!
En dan: uit de laatste paar beriggies van jullie blijkt wel dat de naam van de blogsite waar ik gebruik van maak een hele goede is.... get JEALOUS, hahaha. Is niet gemeen bedoeld uiteraard, maar wel grappig. Tja, 't is een hard leven, dat van een reisbegeleidster!
Vanmiddag gaan we door naar Ubud, wat weer heel anders is dan Lovina. Twee van mijn gasten blijven achter in Lovina omdat zij een beginnende longonsteking heeft. Maar gelukkig gaat het redelijk goed met haar verder. Goed, Jeltje zit nu naast me en wil graag ook internetten (maar zit absoluut niet te pushen, sterker nog, heeft zich zojuist uitgestrekt op de koele tegels). Dus: tot de volgende keer maar weer!Next: Tijd voor een kletspraatje
Previous: Bali!284 Words | This page has been read 166 timesView Printable Version