Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
13th Jun 2010
Tijd voor een kletspraatje

Het is wel weer eens tijd om jullie "bij te praten" dacht ik zo. Bijna 2 weken geleden weer thuis gekomen uit Indonesië. Het was een top-reis, maar dat wisten jullie al. Ik had van te voren gezegd dat dit dan maar de laatste keer Indonesië moest zijn omdat er zoveel andere gewéldige plekken zijn, maar toen ik er eenmaal weer was was het toch wel heel fijn! Een luxeprobleem dus, want ik krijg maar zo'n 7 reizen per jaar toebedeeld door Djoser en als ik er zeker 4 tot 6 in Namibië wil hebben, 2 in Kenia of Kenia/Tanzania, dan nog wat Maleisië (Borneo) én Indonesië past dat niet allemaal in die 7.....
Wat ik nog vergeten was te vertellen is dat we op Java 2 aardbevingetjes hebben gevoeld. Eén 's ochtends, 2 schokken, en één 's avonds, een hele serie. Rare gewaarwording hoor, maar niet eng of zo. Net of ze naast je hotel met een flinke heimachine aan de gang zijn.
Wat ik ook nog niet verteld heb is dat ik weer een mooie naam van de groep heb gekregen (ben in het verleden al moeder overste, juf, moeder kloek enz. genoemd). Dit keer kwam Koos met "troetel kip". Kip in het bahasa indonesia is ayam, dus al snel was ik Ayam Troetel (en zij mijn kuikentjes uiteraard). Bij het afscheid heb ik een hele mooie houten ayam troetel gekregen mét balinees hoofddeksel (met dank aan Sylvia). Gewéldig toch?
Vorige week weer bij Delta Lloyd aan de slag. Heel ander werk, maar prima te doen, een beetje in de systematiek inkomen en dan gaat het goed. 'k Zit naast Sako en vlakbij mijn vorige team, dus gezellig genoeg!
Over 3 weken ben ik al bijna in Windhoek! Goed vooruitzicht vind ik zelf wel. Wel weer een beetje spannend omdat het toch een heel andere reis is, zo'n junior-kampeer-toer. Volgende week donderdag naar Djoser voor een voorbereidings-sessie. Heb getwijfeld of ik er naar toe zou gaan, maar leek me toch wel handig uiteindelijk.
Dan heb ik ook nog vakantie in het vooruitzicht! Jawel, ik ga met Hetty in augustus een lang weekend naar Erna en Rob in Italië. Heb daar nu al heel veel zin in!
Nou, volgens mij heb ik jullie wel aardig "bijgepraat". Ik ga lekker geroosterde boterhammetjes eten, een gekookt eitje erbij en een glas lekkere rode sinaasappelsap. Misschien wel op het balkon (als de zon weg is is het daar wat minder lekker dan wanneer ze wél schijnt). Doeidoei
En oja, wat ik óók nog niet verteld heb.... Ik ben adoptiemoeder van een wolf! Verjaardagskado van Willeke. Zij heeft uit mijn naam een wolf geadopteerd met de naam Nightsong, een wolvin, geboren in april 2002 en wonende in Lakote Wolf Preserve in Colombia, USA. Gaaf, he? Foto wordt geplaatst!Next: Swakopmund
Previous: Beeing jealous


Diary Photos

Met Jeltje bij de Borobudur

Met Wil aan de rand van de Bromo

Met Arthur op de Bromo

Het bloemenoffer die Arthur voor mij kocht om geluk voor de volgende reizen te vragen

En hier ging het bloemenoffer over de rand van de Bromo

Op het Tobameer

Typische Eveline-foto

Rookpauze met Sylvia

Met Merrah, van de groep gekregen omdat zij me zo graag met een paraplu als gids hadden gezien...

Op weg van Java naar Bali

Slurpend om Arthur uit z'n tent te lokken

Met Ayam Troetel

Twee Ayam Troetels dus....

Follow the leader!

In the Green Canyon bij Pangandaran

Tja....

We werden steeds gevraagd of mensen met ons op de foto mochten en dus legden we een pet neer....

Hier dus ook met andere bezoekers van de Prambanan op de foto

In de lobby van het hotel in Malang

Op weg naar de Bromo

Staat ze weer met haar handen in haar zij

Ff uitpuffen

Merah bij de Bromo

Op de ferry van Java naar Bali

Uitzicht over sawa's op Bali

Lunch met uitzicht over de sawa's

In gesprek met Arthur

Hetzelfde gesprek met Arthur


546 Words | This page has been read 217 timesView Printable Version