Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
Our Blog Our Photos Our Diary Our Movies Our Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Sejlerliv
Please write a message on our board
 
 Name:
 Subject:
  To prevent spam, please type the 6 letters on the left
 
                        characters left
 
 
Derek Douglas (3rd Jan 2017)
3% tilbud Enkle og overkommelige lån
Hej,

Har du brug for en komfortabel lån til din tilfredshed? Vi tilbyder overkommelige lån på 3% rente til rådighed for lokale og internationale låntagere. Vi er certificeret, troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk og co - betjene. vi giver ud langsigtede lån fra 2 til 50 maksimum år.

Har du brug for en direkte, nemt og billigt lån til at betale gæld, starte en virksomhed eller for nogle andre grunde? Hvis ja, så kontakt os med din anmodning om et lån.

Dette tilbud er for alvorlige indstillede mennesker.

Venligst komme tilbage til os, hvis de er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

Med venlig hilsen,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
 
NIBe (5th Jul 2016)
Hej Jonna og Jørgen.
Tak for god sommerlæsning. Vi har fulgt Jeres færden rundt i danske og svenske farvande. Vi feriepakkede igår IB, og satte kursen mod Egense. Vi blev dog lidt bekymrede for om om vi havde valgt forkert årstid, da der lå 2 isbrydere i Hals. Efter en god nat, krydsede vi nedover til Ø. Hurup, hvor vi ligger og hører regnen tromme. I må have fortsat god tur ud i det danske sommerland.
Hilsen Besætning på IB, Jens Jørgen
 
Lis Kristine (5th Jul 2016)
Sommerhilsen
Hej Freja
Vi har som sædvanlig fulgt jeres tur.
Nu er Lis Kristine også kommet afsted i den danske sommer.
Fortsat god sommer.
Hilsen Jørgen og Lis
 
Fruen og Maskinmesteren (21st Jun 2016)
Hilsen fra Svenstrup
Kære Jonna og Skipper
Vi er netop kommet hjem fra en dejlig ferieuge på Samsø. I er sejlet lige forbi os - en skam at vi ikke havde koordineret, så I kunne have aflagt et besøg hos os i Ballen. Maskinmesteren passede som sædvanlig sit job som farvandschef for Samsø Bælt. Bl.a. hjalp jeg til ved en stor kapsejlads med ca. 150 både fra Aarhus. En mandetur tror jeg. Bundgaard har jo lært mig alt om dommersignaler med kugler - så jeg brugte 2 garnnøgler på et kosteskaft i mangel af bedre. Det gik fint, og alle både kom sikkert ind til Ballen havn, og jeg skal da lige love for, at der var liv og glade dage på Dokken lørdag aften!
Det har som altid været dejligt at følge jeres færd. Måske ses vi snart i svømmehallen. Djørup har netop startet en sommerpause på 5 - 6 uger. God vind.
Kærlig hilsen
Fruen og Maskinmesteren
 
Inger og Leif (19th Jun 2016)
Hej med jer
Dejligt at se I har haft en god tur indtil videre. Også nogle dejlige billeder. Kan se at I har været inde og se Cirkusrevyen, håber den er god! Vi skal på vores sædvanlige tur derover den 26/7. Giv lige lyd fra jer, når I er hjemme i Ferslev igen. Så kan vi lige ses til en gang aftensmad og snakke sang.
 
Birgitte og Poul (13th Jun 2016)
Hej med jer.
Godt at høre at i er kommet godt frem i rekordtid. Tak for rigtig hyggelig samvær og gode cykelture. Det har vi nydt. God vind til Århus og hils de unge mennesker.
 
Tove V (6th Jun 2016)
Jeg følger jer også i år
Og glæder mig til at se, hvilke planer I har for årets togt. Jeg får god tid til at følge jer, idet jeg stopper med at arbejde med udgangen af denne måned. Nu vil jeg også have fri.
 
Hasse Eriksson (13th May 2016)
Nya vänner
Ursäkta glömda ord.Jag är inte gift med en IT-gumma, men jag blir bättre.Du förstår säkert vad jag menade, vi kommer att få mycket god läsning och trevliga upplevelser ihop med er i er blogg.
 
Hasse Eriksson (13th May 2016)
Nya vänner
Hej på, har letat upp er blogg.Nu kommer vi att mycket bra läsning framför oss.Fantastiskt att lära känna er.💗
 
Irma og Ole (8th May 2016)
Hilsen fra Ravnhøj
Kære Jonna og Jørgen.

Dejligt at se og høre, I er kommet godt til den svenske skærgaard og nyder natur, hav og sol - samt lidt rødvin i ny og næ.
Her har vi haft sommer de sidste dage, og det ser ud til at fortsætte ugen ud. Det håber vi, da de kommer hjem fra England på torsdag.
Vi havde et hyggeligt seniormøde, men manglede de trexJørgen og flere andre, men det gik alligevel!
I onsdags skulle vi til møde på kommunehospitalet, som vi troede angik Oles spisning, men det havde vi misforstået, da det var chefkirurgen i egen høje person, som tog imod os.
Han var i højt humør over operationens forløb og erklærede Ole for rask. Også over, at Ole kommer sig mere og mere for hver dag. Trætheden, specielt om morgenen, er en naturlig reaktion efter sådan et indgreb, så han manede til tålmodighed og ønskede os god ferie til Italien.
Det var så positivt det hele, at vi nærmest fløj hjemad.
Når vi ser tilbage på de seneste seks uger, forekommer det os stadig at være et surrealistisk forløb. Godt, vi er på denne side af det.
Hvad er det jeres skib hedder? Ole siger, vi ikke kan sende jer almindelig e-mail fra i-paden, er det rigtigt?
Vi sender jer mange ønsker om god sejlads, vind og dejlige oplevelser deroppe i Sveriges smukke land.
Pas godt på hinanden.
Kærlige sommerhilsener fra Danmark.
Ole og Irma