Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 30th Jun 2011
Paar daagjes vrij

Nog 2 nachtjes slapen en ik mag weer op reis! Gisteren, vandaag en morgen niet werken bij Delta Lloyd. Normaal gesproken ben ik de hele week voordat ik weer op stap ga vrij, maar deze keer niet; ik heb besloten, gezien het feit dat ik niet zo heel veel dagen beschikbaar was voor DL, om voor het geld te gaan en dus deze laatste week ook 2 dagen naar het Amsterdamse af te reizen. De rest van het jaar zal het waarschijnlijk niet zo veel worden met werken bij mij agrarische (of andere) collega's in Amsterdam. In augustus ben ik 12 dagen thuis waarvan ik er zeker een aantal zal moeten gebruiken voor het opruimen van de kelder (nog steeds? Ja dus....). Dan ben ik eind september/begin oktober een maand thuis, maar met een beetje mazzel gaat de woningbouwvereniging in het midden van die periode mijn ramen, kozijnen, deuren, badkamer en toilet vervangen en ook nog mijn vloer isoleren (via de plafonds in de kelders). Dan wil ik liever niet hele dagen helemaal in Amsterdam zitten.... 
Vanmiddag komt Hetty onze Saar weer ophalen. Zal wel weer een beetje raar zijn morgen, zo zonder dat rode monstertje! Maar op dit moment heeft ze het toch wat minder naar haar zin omdat er met drilboren, hogedrukspuiten (met bijbehorende motorgeluiden) enz. wordt gewerkt rondom ons heen. En Sarewitz houdt nou eenmaal van rust om zich heen.
Morgenochtend nog even naar moeders (met wie het geestelijk niet zo goed gaat op dit moment vanwege verandering (lees afbouw) van medicijnen). Mijn vertrek en afwezigheid zal daar wel weer geen gunstige invloed op hebben. Maar ja, ik ga natuurlijk tóch! Gelukkig maar dat ik niet enig kind ben!
Heb inmiddels vanalles en nogwat uitgeprint, moet nog even een eigen passagierslijst maken. Dan kan ik de paperassen in een mapje stoppen, wat aanvullende info bij elkaar scharrelen, en dan is dat ook weer klaar. Ik weet al zo ongeveer wat er in mijn grote tas moet, dus da's ook zo gepiept. Ik vlieg zaterdag om 20.15, dus hoef pas rond kwart voor 3 weg (of eerder als de NS weer eens lastig doet). Kan ik mooi zaterdagmorgen m'n huisje schoonmaken zodat ik 'm ook weer netjes aantref.
Goed, 'k moet nog even een paar schoodbapjes doen, dus hou het hierbij. Oh, nee, heb nog wat te melden: ik heb een notebook (kleine laptop) gekocht en denk wel dat ik die ga meenemen op reis. Zou dus kunnen zijn dat jullie wat vaker van me kunnen lezen hierzo.....Next: Internet in de trein!
Previous: Tóch weer Delta Lloyd!486 Words | This page has been read 163 timesView Printable Version