Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
No Photos 11th Oct 2007
Zambia!!!

Haidiehai allemaal. Gisteren in Zambia, Livingstone, aangekomen. Vandaag de laatste volle dag van deze groep. Morgen "laden we ze af" op het vliegveld. Dinsdag komt de nieuwe groep. Dus een paar dagen vrij tussendoor. Nou vind ik het na 1 vrije dag hier in Livingstone meestal wel genoeg, maar deze keer ben ik hier samen met Tim. En Tim heeft overal vrienden, dus hier ook. We gaan ons beslist vermaken. Ik moet er denk ik zelfs voor zorgen dat ik wat tijd voor mezelf heb, hahaha. Nee, is heel gezellig om met Tim te toeren. Samenwerking is prima en we lachen heel wat af! Nog 1 groep hier en dan ff naar huis. Kom de 8e november aan en vertrek de 10e alweer naar Indonesie. De eerste trip gaat door, de tweede daar is geannuleerd, de derde staat voor nu nog als doorgaand.. Maar stiekum vind ik het wel lekker dat de 2e is geannuleerd. Heb ik weliswaar geen inkomen, maar wel ffies tijd in Nederland. En wie weet vind ik wel een uitzendbaantje voor 2 weken? Ik zal trouwens, op veler verzoek, proberen de 'map' aan te passen, maar dan begin ik gewoon met vandaag hoor! Kost nogal wat tijd om alles er in te zetten en heb ik tot nu toe geen tijd voor gehad of te trage verbindingen op het net....... 'k zal in elk geval nu ff een korte samenvatting geven:
Vandaag t/m donderdag de 18e in Livingstone Zambia
De 18e naar Chobe Botswana
De 20e naar Ngepi, Bagani Namibie
De 21e naar de Okavangodelta Botswana
De 23e weer naar Namibie, Rundu
De 24e richting Etosha Namibie
De 27e Khorixas Namibie
De 28e Swakopmund Namibie
De 30e  Sossusvlei Namibie
De 1e nov. naar Fish River Canyon Namibie
De 2e Oranjerivier Namibie
De 3e Lambertsbaai Zuid Afrika
De 4e Kaapstad
De 7e naar huis
Het klopt niet helemaal hierboven, want volgens mij komen we de 5e aan in Kaapstad. Maar ik heb de nieuwe hotellijst en route nog niet binnen dus kan niet nu niet checken. Maar voor het idee zijn jullie nu tenminste op de hoogte, toch?
Gisteravond heel gezellig "gekuierd" met een aantal mensen uit de groep, Tim en verder 3 crew van een overlandtruck die we ook al in Ngepi waren tegen gekomen. Dat blijft een leuk verschijnsel hoor, hoe de chauffeurs, gidsen enz. elkaar heel snel opzoeken en dan heel relaxed wat tijd met elkaar doorbrengen. En gezellig ook!
Goed, ik moet nog een mail sturen aan Jo, lokaal agent alhier, dus stop hier. In elk geval heb ik weer iets van met laten "horen" en zijn jullie op de hoogte van mijn verblijfplaatsen, hihihi!



Next: Ontdekking!!!!
Previous: Luiperd



522 Words | This page has been read 165 timesView Printable Version