Sign up your free travel blog today!
Email: Password:
My Blog My Photos My Diary My Movies My Map Message Board
Buy DVD

Buy Gift Voucher

Met Gidsie op stap.....
Please write a message on my board
 
 Name:
 Subject:
  To prevent spam, please type the 6 letters on the left
 
                        characters left
 
 
Dada (8th Apr 2018)
Necuador en Ngalapagos
Buenos diaz, Eppie, wat een mooie fotoreportage heb je gemaakt van onze vakantie. En zo snel al 😅. Ik ga morgen mijn foto's bekijken en hoop dat er net zulke mooie bij zijn als die van jou. Met jouw foto's, die van Wolkje en van mij, kunnen wij alles weer herbeleven. Wat was het een fantastisch avontuur. Jammer dat je er de laatste 5 dagen niet meer bij was, we hebben je gemist. Dikke knuff 😘.
 
Dada (1st Jan 2018)
Happy newyear
Hey Eppie, dát is lang geleden dat je hier verscheen. Zoals je ziet was en blijf ik een trouwe gebruiker. Wat een leuke nieuwjaarsfoto had je gebruikt. Uiteraard wens ik jou (nogmaals) een heel gelukkig en gezond 2018 toe, met heeel veel reizen. Míjn begin van 2018 is even wat minder: dik verkouden en een zere keel. Maar dat is vast voor het komende oudejaar wel over. Was er nog een gast die oliebollen heeft gebakken? (net als toen in Kenia). Vast niet, het is een unieke lieverd die dat doet! Ik wens je fijne reizen, hou je haaks, dikke knuffs en tot over ongeveer een maand.
 
Suus (14th Nov 2016)
Groet
Hallo Flien,
Kon onlangs je bericht niet openen, maar ik ben niet voor 1 gat te vangen en heb www.getjealous.com/eveline ingetypt en kijk ik nu kan ik je een groet sturen. Ga do.vast naar hotel in Hoofddorp met No. Dan zet hij mij vr.mo om half 6 af en kan de grote reis naar Argentinie beginnen. Kie vroeg net of ik wel naar Patagonie wil, even over nadenken.... ha, ha. Maar ik mag niet meer op de gletsjer lopen, ben ik te oud voor. Komt goed uit, dat wil ik niet meer.Zie je hopelijk ergens in december z.s.m. graag. Dikke kus, ook van No. veel plezier nog.
 
Stupid Me (20th Aug 2016)
Foutje
Hallo sweety darling, ik kom erachter dat ik me een week vergis. Het is a.s. maandag pas de 22e en je komt de 29e thuis. Nog een fijne week gewenst en voor vólgende week zaterdag goede thuisreis gewenst. 🤔👋🙋
 
Dada (20th Aug 2016)
Jambo
Hallo dada, dank voor je beriggie en fijn te lezen dat alles goed is gegaan. Fijne thuisreis gewenst, en ik zie en spreek je volgende week.
Kwaheri 😘 🐘 🦁 🦂 🐆
 
Dada (30th Jul 2016)
Jambo
Jambo dada, alles onder controle? En heb je (weer) een leuke groep. Fijn dat je weer daar bent toch? En heb je al weer bekenden kunnen begroeten? Vast wel. Mijn logeerpartij zit er morgen op en ik moet zeggen dat ik het zo ook goed vind. Twee weken is genoeg. we hebben het prima samen kunnen vinden, tunty en ik, hoewel ik moet zeggen dat hij me af en toe toch wel bij de veter had, het ondier. Maar het was wel leuk, én gezond want ik heb elke dag toch wel een uur tot anderhalf uur met hem gewandeld. Ik zou er conditie van krijgen😜. Ik wens je nog een fijne tijd daar in jouw favoriete landen, en kwaheri. 😗
 
Suno (17th Jul 2016)
Fijn weer thuis!
Hallo Flien,
Ben je veilig aangekomen in je favoriete vakantielanden? We wensen je 2 fantastische reizen en de h.g. voor eventuele bekenden al daar. Ga trainen voor de Sossusvlei, daar wil ik me nog wel eens in vleien, kus van ons.
 
Hansie (3rd Jul 2016)
Trouw
Ik ben dr één van, die trouwe lezers En nog steeds met plezier! Love u.
 
Smini (23rd Mar 2016)
Paashaas
Was kort maar hevig bij DL , fijn om je weer te zien. Jij ook een hele fijne paashaas!! knufkus
 
Marion en John (19th Mar 2016)
Hoi Gidsie, We gaan je zeker weer volgen. Heel veel plezier met je volgende reizen